Kevättä! Keikkuen ja kiekuen!

omakuva

Tällä kuvalla tehtiin tarjous keikalle, josta ei sitten tullutkaan mitään.  Jäipähän kiva kuva, turkoosit kynnetkin! Ettei kaikki aina ole ihan violettia 🙂 !

Opistojen kevätkausi on jo päättynyt, mutta ukulelet soivat tietysti edelleen ja joitakin keikkojakin on sovittu. Nyt on hyvää aikaa treenailla ja sovitella uusia piisejä; mm. pari Israel ”Iz” Kamakawiwo’olen tunnetuksi tekemää hawaijilaislaulua on työn alla.

Kevääseen kuuluu myös kiekumista ja kotkotusta. Pihanperällä olevaan aittaan muuttivat kanat Lissu, Rosinante ja Mercedes sekä Lalli-kukko. Ukulelen ja Izin ääni juutuubista on rauhoittanut ainakin Rosinantea, jota olen joutunut stressaamaan jalkojen hoidolla. Vai rauhoittaakohan se enemmän minua, jota operaatio aina stressaa myös….

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s